Image
 

Hvordan bliver jeg frivillig?

 
 
 
 

Hvis du har tid, ressourcer og  lyst til at blive frivillig på Hospice Vangen kan du henvende sig til frivilligkoordinatoren pr. mail eller telefonisk. 

Der afholdes informationsmøde for nye frivillige 2 gange om året. Hvis du ønsker at blive inviteret til informationsmøde skal du forud for dette gå ind på vores hjemmeside og udfylde ansøgningsskema. Hvis du stadig efter informationsmødet er interesseret i at blive frivillig på hospice, afholdes der efterfølgende en individuel samtale med dig, frivilligkoordinator, hospicechef og en repræsentant fra frivilligrådet. Til samtalen afstemmes forventninger og vi finder sammen ud af om der er et match.

Nye frivillige gennemgår et introduktionsforløb, som bl.a. indebærer introduktion ved frivilligkoordinator, efterfulgt af en følordning, hvor en ny frivillig er sammen med erfarne frivillige som vært ved måltider i minimum 6 "vagter". Nye frivillige får yderligere tildelt en mentor blandt de erfarne frivillige, som vejleder i de første måneder.

Vi synes det er vigtigt at klæde den frivillige godt på til opgaven og give vedkommende mulighed for at mærke efter, om det er det rigtige sted at lægge sin tid og indsats.

Der indhentes staffeattester på alle frivillige.

Kunne du tænke dig at blive frivillig på Hospice Vangen, er du velkommen til at udfylde og fremsende ansøgningsskemaet eller henvende dig til:

Dorthe Amalie Howard, koordinator for det frivillige arbejde

kamillus@hospice-aalborg.dk

Telefon 40 33 27 36