Image
 
 
 

 

Ledige stillinger

 

 

 

Sygeplejerske til Hospice Vangen i Nørresundby

 Hospice Vangen har en fast stilling ledig pr.1. marts eller efter aftale.

Stillingen er som udgangspunkt 30 t/ugen og med blandede vagter dag/nat eller dag/aften og der arbejdes hver 3. weekend.

Har du lyst til at fordybe dig i helhedsorienteret sygepleje med dens mangfoldighed og yde en sygepleje som omfatter meget komplekse problemstillinger? 

Hos os har vi rammerne, der gør det muligt at yde en sygepleje, vi er stolte af.

Vi kan tilbyde:

  • En højt specialiseret sygepleje, hvor livet sættes i fokus. Vi arbejder med kontakt sygepleje og hvor plejen varetages af sygeplejersker.
  • Et spændende tværfagligt samarbejde med Team for Lindrende Behandling som består af læger, fysioterapeut, psykolog, socialrådgiver og præst.
  • Gode dygtige kollegaer der brænder for deres arbejde og en makkerpar-ordning, som betyder at 2-3 sygeplejersker hjælper og støtter hinanden i dagens pleje.
  • Oplæring med mentorordning og daglige sygeplejekonferencer med mulighed for supervision

Vi forventer, at du:

  • har været uddannet i min. 2 år, har en bred klinisk erfaring og kan mestre grundlæggende, kompleks og instrumentel sygepleje og er motiveret for nye faglige udfordringer.
  • Har lyst til at arbejde med uhelbredelige syge patienter og deres pårørende.
  • Kan handle selvstændigt og kan være i svære eksistentielle situationer med patienter og pårørende.
  • Har overskud i dit eget liv, da omsorgen for den alvorligt syge og døende kan være krævende.
  • Er fleksibel, kreativ og ansvarsbevidst.

Lidt om os:

Hospice Vangen, Center for Lindrende Behandling er en selvejende institution, som yder palliativ pleje og behandling til alvorligt syge og døende mennesker i et tværfagligt samarbejde. Vi flyttede i 2019 ind i et nyt hus i Nørresundby og har plads til 15 patienter.

Vi arbejder ud fra Hospicefilosofiens værdier hvor åbenhed, rummelighed og respekt for medmennesket er værdigrundlaget.

Opholdet på Hospice kan være til livets afslutning eller symptomlindrende behandling, så patienten kan udskrives til eget hjem efter et par ugers ophold.

Løn og ansættelsesforhold for stillingen er efter gældende overenskomst suppleret med et hospicetillæg.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan læses her og hos afdelingssygeplejerske Birgitte Lundberg Pedersen, tlf. 96311100 eller hos souschef Lotte Tuxen Svendsen

Fristen for ansøgning er torsdag den 21. januar og det forventes at ansættelsessamtalerne bliver afholdt torsdag den 28. januar 2021

Ansøgningen mailes til Hospice Vangen, info@hospice-aalborg.dk.