Image
 

Forholdsregler i forbindelse med Corona smitte

 
 

Velkommen her på Hospice Vangen.

Vi vil bede gæster læse denne pjece og overholde de retningslinjer, der står beskrevet i den. På forhånd tak.

Gæster må ikke have haft symptomer på luftvejssygdomme – forkølelse, hoste og lignende indenfor de seneste 48 timer op til et besøg her på hospice.

Gæster bedes overholde Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for forebyggelse:

  • Vask hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i ærmet
  • Begræns fysisk kontakt
  • Hold afstand til andre

Alle gæster bedes benytte håndspritten ved Hovedindgangen. Hvis man er svækket eller bekymret for sit helbred, kan man få udleveret et mundbind.

Vi henstiller til, at der højest er 3 gæster ad gangen. Familier, der bor sammen, er dog undtaget for denne begrænsning.

Besøget foregår på patientstuen og den tilhørende terrasse eller ude i haven. Gæster bedes gå direkte fra Hovedindgangen til patientstuen uden at berøre noget. Ved toiletbesøg skal toilettet på patientstuen benyttes.

Gæster må ikke benytte fællesrummene, dog må gæster gerne gå igennem køkkenalrummet som udgang til haven og rygepavillonen.

Gæster bedes venligst undlade at passere på græsset forbi terrasserne. Det er generende for de øvrige patienter, at der er færdsel så tæt forbi deres vinduer.

Patienter og gæster må ikke selv tage mad og drikkevarer fra buffeten, fælles køleskabe eller automater, men i stedet bede sygeplejerskerne om at hente mad og drikke.

Ovenstående regler gælder stadig i de tilfælde, hvor døden nærmer sig. Det er desværre ikke mulighed for at samles omkring et dødsfald eller holde en højtidelighed på patientstuen i forbindelse med at afdøde lægges i kiste.

Man er meget velkommen til at samles udenfor hovedindgangen og tage imod kisten, når den forlader hospice.  

                                            Venlig hilsen ledelsen på Hospice Vangen

                                            Nørresundby den 7. juli 2020