Image
 

Velkommen her på Hospice Vangen.

Med det smittetryk der er nu med Covid-19, er det kun de nærmeste pårørende, der kan komme på besøg på hospice.

Vi vil bede jer pårørende læse denne pjece og overholde de retningslinjer, der står beskrevet i den. På forhånd tak.

Pårørende må ikke have haft symptomer på luftvejssygdomme – forkølelse, hoste og lignende indenfor de seneste 48 timer op til et besøg her på hospice.

Pårørende bedes overholde Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer for forebyggelse:

  • Vask hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i ærmet
  • Begræns fysisk kontakt
  • Hold afstand til andre

Alle pårørende bedes benytte håndspritten ved hovedindgangen. Hvis man er svækket eller bekymret for sit helbred, kan man få udleveret et mundbind.

Vi henstiller til, at der højest er 3 besøgende på Hospice ad gangen. Familien, der bor sammen, er dog undtaget for denne begrænsning.

Besøget foregår på patientstuen og den tilhørende terrasse eller ude i haven. Besøgende bedes gå direkte fra hovedindgangen til patientstuen uden at berøre noget. Ved toiletbesøg skal toilettet på patientstuen benyttes.

Besøgende må ikke benytte fællesrummene, dog må de gerne gå igennem køkkenalrummet som udgang til haven og rygepavillonen.

Besøgende bedes venligst undlade at passere på græsset forbi terrasserne. Det er generende for de øvrige patienter, at der er færdsel så tæt forbi deres vinduer.

Patienter og besøgende må ikke selv hente service i køkkenalrummet eller tage mad og drikkevarer fra buffeten, fælles køleskabe eller automater - undtaget er kaffeautomaten i foyeren - i stedet må I bede sygeplejerskerne om at hente det fornødne.

Ovenstående regler gælder stadig i de tilfælde, hvor døden nærmer sig. Der er desværre ikke mulighed for at samles omkring et dødsfald eller holde en højtidelighed på patientstuen i forbindelse med at afdøde lægges i kiste.

Man er meget velkommen til at samles udenfor hovedindgangen og tage imod kisten, når den forlader Hospice.  

                                            Venlig hilsen ledelsen på Hospice Vangen

                                            Nørresundby den 11. september 2020

 

Forholdsregler i forbindelse med Corona smitte