Sygeplejerske til timelønnet afløsning

Koordinator for det frivillige arbejde

 

Sygeplejersker til timelønnet afløsning

KamillianerGaardens Hospice i Aalborg søger straks timelønnede sygeplejersker til afløsning.

KamillianerGaardens Hospice er en selvejende institution med 12 pladser, hvor den tværfaglige indsats for uhelbredeligt syge og døende samt deres pårørende er kerneydelsen.

Har du en bred klinisk erfaring som sygeplejerske, er du fleksibel, kreativ og ansvarsbevidst, så er en stilling som timelønnet sygeplejerske på KamillianerGaardens Hospice måske noget for dig.

Ansøgeren skal gøre sig klart, at omsorgen for den alvorligt syge og døende patient kræver ro og overskud i dit eget liv.
Du skal kunne tilsidesætte din egen opfattelse af patientens behov, til fordel for patientens ønsker og behov.

Det er vigtigt, at du er i besiddelse af personligt mod til at stå i komplekse problemstillinger. Du skal kunne handle selvstændigt, samt være i svære eksistentielle situationer med patienter og pårørende.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at arbejde på et hospice i et nært samarbejde med Det Palliative Team. Hospicefilosofiens værdier som åbenhed, rummelighed og respekt for medmennesket forventes at være en del af dit værdigrundlag.

Vi har brug for din hjælp, med kort varsel, i alle vagter i forbindelse med hospicesygeplejerskernes ferie, kursus og sygdom.

Det vil være introduktion til stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til souschef Kirsten R. Justesen, tlf. 96 31 11 00.

Stillingsbeskrivelsen kan læses her.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi kontakter dig, når vi har modtaget din ansøgning.

 

Stillingen som koordinator for det frivillige arbejde ved KamillianerGaarden, Center for Lindrende Behandling, opslås hermed til besættelse 1. december 2018.


Støtteforeningen Kamillusorganiserer det frivillige arbejde på KamillianerGaardens Hospice i samarbejde med hospice og det palliative team. Vi søger en ny frivilligkoordinator til en spændende stilling på 15 timer om ugen.

Så har du lyst til at være med til at rekruttere, koordinere, udvikle og fastholde et korps på ca. 60 motiverede og engagerede frivillige, så er denne stilling noget for dig.

Vi forventer, at du som frivilligkoordinator kan fungere som bindeledmellem de frivillige og de professionelle. Det er derfor vigtigt, at du har gode organisatoriske evner, gode samarbejdsevner og meget gerne ledererfaring. Vi forventer, at du kan arbejde 3 dage á 5 timer, og med mulighed for fleksibilitet, når der er møder m.v.

Vi har brug for en person, der er moden, fleksibel, selvstændig og handlingsorienteret, og som er vant til at tage ansvar og samarbejde med både frivillige og faguddannet personale. Du skal være indlevende, opmærksom og besidde gode pædagogiske evner og sidst men ikke mindst have forståelse for de helt særlige krav, der stilles til at arbejde i et hus, hvor pleje af alvorligt syge og døende og omsorg for dem og deres pårørende er i centrum.

I samarbejde med bestyrelsen for Støtteforeningen Kamillusskal koordinatoren desuden arbejde med bl.a. medlemspleje og fundraising, samt formidle kendskab til de frivilliges arbejde på hospice - bl.a. via oplæg til besøgende, hjemmesiden www.kamillus.dk samt diverse pjecemateriale.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse, hvor mennesket er i fokus – en social-/sundhedsfaglig, humanistisk eller pædagogisk uddannelse. Erfaring med frivilligt arbejde vil være en fordel. IT-kendskab på brugerniveau forudsættes.

KamillianerGaardens Hospice flytter til Hospice Vangen i Nørresundby i maj 2019.

Løn og ansættelsesvilkår
svarer tilslutløntrin for en sygeplejerske på trin 6 og erfaringstillæg ud over feriepenge og en pension på 13,51%.

Koordinator for det frivillige arbejde Ansøgningsfrist
er den 5. oktober 2018. Ansættelsessamtaler finder sted den 22. oktober 2018 mellem kl. 13.00 og 15.00. Der er forventet start den 1. december eller efter aftale.

Henvendelse for yderligere oplysninger
kan ske til bestyrelsesformandBirte Rasmussen, mailadresse bra@70151000 eller telefon 21418540.

Motiveret ansøgning sendes elektronisk til
: Bestyrelsen for Støtteforeningen Kamillus, ved sekretær Jette Bjørnes, mailadresse info@hospice-aalborg.dk

Se stillingsbeskrivelse her

 

 

 

 

 

KamillianerGaardens Hospice ·Kastetvej 3· 9000 Aalborg· Tlf. 9631 1100 · Fax. 9631 1129 · e-mail