Sygeplejerske til Hospice i Aalborg

KamillianerGaardens Hospice i Aalborg søger en sygeplejerske til ansættelse den 1. oktober 2018.

Der er tale om en fast stilling på 28 timer pr. uge med dag- og aftenvagter. Der arbejdes hver anden weekend i 8 timers vagter.

KamillianerGaardens Hospice er en selvejende institution, som yder palliativ pleje og behandling til alvorligt syge og døende mennesker i et tværfagligt samarbejde.

Den palliative sygepleje er mangfoldig, og plejen kan omfatte meget komplekse problemstillinger. Derfor søger vi sygeplejersker med en bred klinisk erfaring og gode samarbejdsevner. Du skal kunne mestre både den grundlæggende, den komplekse og den instrumentelle sygepleje. Du skal være empatisk, god til at kommunikere og til at yde eksistentiel omsorg. Du skal være fleksibel, kreativ og ansvarsbevidst.

Ansøgeren skal gøre sig klart, at omsorgen for den alvorligt syge og døende patient kræver ro og overskud i eget liv.

Det er vigtigt, at du er i besiddelse af personligt mod til at stå i svære problemstillinger. Du skal kunne handle selvstændigt, samt kunne være i svære eksistentielle situationer med patienter og pårørende.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at arbejde på et hospice i et nært samarbejde med Det Palliative Team. Hospicefilosofiens værdier som åbenhed, rummelighed og respekt for medmennesket forventes at være en del af dit værdigrundlag.

Plejeformen er kontaktsygepleje, hvor man arbejder sammen i makkerpar. Kontinuiteten prioriteres højt. Der vil være oplæring til stillingen, og du vil få sparring af en anden sygeplejerske, som bliver din mentor.

Der er mulighed for at supplere timetallet med afløsning på hospice. Hospice flytter til et helt nyt hus: Vangen, Center for Lindrende Behandling, på Studievej i Nørresundby i maj 2019, hvor patientantallet og medarbejderantallet udvides.

Løn og ansættelsesforhold for stillingerne er efter gældende overenskomst suppleret med et hospicetillæg.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan indhentes her og hos souschef Kirsten Ribberholt Justesen eller hos afdelingssygeplejerske Birgitte Pedersen, tlf. 96311100.


Fristen for ansøgning med autorisationsID og yderligere dokumentation er den 20. august 2018.
Ansøgningen mailes til KamillianerGaardens Hospice, info@hospice-aalborg.dk.
Der holdes ansættelsessamtaler den 28. august 2018, mellem kl. 13 og 15.

 

 

Sygeplejersker til timelønnet afløsning

KamillianerGaardens Hospice i Aalborg søger straks timelønnede sygeplejersker til afløsning.

KamillianerGaardens Hospice er en selvejende institution med 12 pladser, hvor den tværfaglige indsats for uhelbredeligt syge og døende samt deres pårørende er kerneydelsen.

Har du en bred klinisk erfaring som sygeplejerske, er du fleksibel, kreativ og ansvarsbevidst, så er en stilling som timelønnet sygeplejerske på KamillianerGaardens Hospice måske noget for dig.

Ansøgeren skal gøre sig klart, at omsorgen for den alvorligt syge og døende patient kræver ro og overskud i dit eget liv.
Du skal kunne tilsidesætte din egen opfattelse af patientens behov, til fordel for patientens ønsker og behov.

Det er vigtigt, at du er i besiddelse af personligt mod til at stå i komplekse problemstillinger. Du skal kunne handle selvstændigt, samt være i svære eksistentielle situationer med patienter og pårørende.

Vi lægger vægt på, at du har lyst til at arbejde på et hospice i et nært samarbejde med Det Palliative Team. Hospicefilosofiens værdier som åbenhed, rummelighed og respekt for medmennesket forventes at være en del af dit værdigrundlag.

Vi har brug for din hjælp, med kort varsel, i alle vagter i forbindelse med hospicesygeplejerskernes ferie, kursus og sygdom.

Det vil være introduktion til stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til souschef Kirsten R. Justesen, tlf. 96 31 11 00.

Stillingsbeskrivelsen kan læses her.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi kontakter dig, når vi har modtaget din ansøgning.

 

 

 

KamillianerGaardens Hospice ·Kastetvej 3· 9000 Aalborg· Tlf. 9631 1100 · Fax. 9631 1129 · e-mail